Doi tineri admiratori ai serialului ”Prietenii tăi/ Friends” s-au logodit în apartamentul în care personajele Chandler şi Monica din producţia de televiziune a NBC au decis să se căsătorească, scrie La Vanguardia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Krunal a îngenunchiat şi a cerut-o pe Radha de soţie în apartamentul în care locuia personajul Monica. Nu au existat lumânări şi nici nu au îngenuncheat amândoi, cum s-a întâmplat cu personajele serialului, însă emoţiile au fost mari.

”Când am văzut apartamentul mi-a spus că neapărat acesta trebuie să fie locul în care să o cer în căsătorie. Nimic nu ar fi fost mai bine decât această propunere, a fost incredibil”, a declarat Krunal pentru postul de televiziune Comedy Central, care a fost complice la acest moment.

Serialul ”Prietenii tăi/ Friends”, creat de David Crane şi Marta Kauffman, a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Din distribuţie au făcut parte Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox Arquette (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) şi David Schwimmer (Ross Geller). ”Prietenii tăi”, serial care a cuprins zece sezoane, a primit numeroase nominalizări şi a fost recompensat cu şase trofee Primetime Emmy, un Glob de Aur (Jennifer Aniston) şi un trofeu BAFTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.