Doi hoţi au spart librăria Gay’s the Word din Londra şi au fost prinşi duminica trecută de poliţişti după ce s-au îmbătat cu tequila şi prosecco în subsolul clădirii, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gay's the World a devenit prima librărie pentru homosexuali din Regatul Unit, deschisă în 1979 şi inclusă în filmul "Pride". 

Duminica trecută, doi indivizi au devastat librăria şi au băut o sticlă de tequila rămasă de la o zi de naştere a unui angajat. 

Ei au fost prinşi de Poliţie la subsolul clădirii în timp ce beau prosecco. 

"Au petrecut ceva timp acolo", a declarat librarul Uli Lenart. "Cred că erau în căutare de bani, dar nu găsit, aşa că au adus de la subsol calculatoare. După acest incident, am căutat prin magazin şi am găsit o sticlă goală de tequila şi una de prosecco, la subsol. Se pare că au băut în timp ce tâlhăreau librăria". 

Lenart a adăugat că o persoană a auzit când au fost sparte geamurile librăriei şi că a sunat la Poliţie. "Erau băuţi şi au fost prinşi asupra faptului". 

Nu au fost furate cărţi, dar hoţii au luat bani dintr-o cutie de donaţii destinată asociaţiei LGBT+ youth charity Mosaic.

Librăria a fost redeschisă luni şi a fost reamenajată. "Geamurile au mai fost sparte", a dăugat Lenart, amintind de un atac homofob care a avut loc în 2018. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.