O serie documentară în patru părţi ce rezumă 40 de ani de existenţă a trupei Bon Jovi şi a legendarului său lider este disponibilă acum pe platforma Disney+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Thank you, Goodnight: Poveste lui Bon Jovi" prezintă trecutul epic şi viitorul incert al uneia dintre cele mai cunoscute trupe din lume şi a celui care a stat în fruntea acesteia, Jon Bon Jovi. O călătorie de 40 de ani de adoraţie rock and roll care a fost pe punctul de a se prăbuşi din cauza unei accidentări vocale.

În acest film regizat de Gotham Chopra, telespectatorii vor vedea filmări personale, înregistrări inedite ale unor demo-uri, versuri originale şi fotografii inedite care relatează călătoria trupei de la cluburile din Jersey Shore până la cele mai mari scene de concert din lume.

Serialul parcurge triumfurile şi eşecurile muzicienilor, rememorând succesele dar şi cele mai mari dezamăgiri ale acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.