Documentarul „Britney vs. Spears”, despre tutela impusă starului pop, va fi lansat de Netflix la finalul lunii septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o săptămână înainte de următoarea audiere în cazul tutelei lui Britney Spears, serviciul de streaming a lansat trailerul documentarului regizat de Erin Lee Carr, care a fost realizat în mai mult de un an.

„Britney vs. Spears” va debuta pe Netflix pe 28 septembrie, cu o zi înainte de audierea la care este aşteptată o decizie în acest caz.

Nu a fost anunţat ce alte persoane apar în acest documentar, astfel că nu este clar cine dintre apropiaţii cântăreţei - familie sau prieteni - a colaborat pentru acest proiect. În imaginile lansate miercuri seară, însoţite de afirmaţiile cântăreţei de la prima audiere în proces, poate fi remarcată participarea fostei asistente a ei, Felicia Culotta.

Documentarul Netflix nu este primul astfel de proiect cu Spears în centru. La începutul anului, The New York Times a lansat împreună cu Hulu şi FX „Framing Britney Spears”, care a stârnit interesul public pentru cazul tutelei ei şi a fost nominalizat la premiile Emmy. Spears, pe de altă parte, a spus că este ruşinată de felul în care viaţa ei a fost prezentată aici.

Legat de proiectul Netflix, ea nu s-a pronunţat încă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.