Filmul documentar "Bowie: The Man Who Changed the World” (2016), în regia Soniei Anderson, va fi proiectat joi, 17 august, de la ora 19.30, în avanpremiera celei de-a doua ediţii DokStation Music Documentary Film Festival.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiecţia va avea loc la Deschis Gastrobar şi va precedată de un DJ Set inspirat şi influenţat de muzica lui David Bowie, susţinut de Călin.

Bowie se naşte David Jones în ianuarie 1947 şi se reinventează David Bowie în 1966. De atunci, Bowie a fost într-o permanentă stare de revoluţie, în mod constant reinventându-şi persoana şi muzica. De la amestecul de psihedelic şi fantastic conţinut în Space Oddity şi unicul Ziggy Stardust din anii '60, până la personajul anilor '75, "The Thin White Duke", şi la starul rock al anilor '90, Bowie a ocolit cu abilitate şi creativitate orice etichetă venită din partea industriei muzicale sau a publicului. Un artist autentic, David Bowie a reuşit să schimbe lumea şi cultura populară, fie că este vorba de artă, muzică sau modă.

Filmul traversează schimbările, transformările şi momentele iconice ale artistului britanic din muzică, film şi artă, însoţite de interviuri difuzate în premieră cu Bowie şi cu artişti, prieteni sau colaboratori apropiaţi.

A doua ediţie DokStation este dedicată lui David Bowie, care a murit în ianuarie 2016.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.