Discovery a comandat „Johnny vs Amber”, un documentar în două părţi despre modul în care s-a degradat relaţia dintre actorii Johnny Depp şi Amber Heard şi cum a sfârşit prin a fi una dintre cele mai mediatizate bătălii juridice din ultimii ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare dintre cele două părţi relatează povestea dintr-o perspectivă. 

Documentarul va cuprinde interviuri cu avocaţii implicaţi în proces şi mărturii ale apropiaţilor cuplului. Vor fi incluse şi înregistrări video şi audio realizate de cei doi actori.

Documentarul va fi disponibil pe Discovery Plus începând de anul acesta.

Amber Heard a depus actele pentru divorţul de Johnny Depp în 2016, după un an de căsnicie. Divorţul a fost pronunţat la finalul lui 2017, însă i-au urmat multe acuzaţii de agresiune fizică, pe de o parte, şi de dezinformare, pe cealaltă.

În noiembrie 2020, Depp a pierdut un proces la Londra contra News Group Newspapers (NGN), societatea care editează The Sun, pe care o acuza de defăimare, după ce tabloidul a scris că el şi-a agresat fizic soţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.