„The Quiet One”, un documentar despre Bill Wyman, fost basist al trupei The Rolling Stones, a fost scos din programul Sheffield Documentary Festival după ce în mediul online au apărut numeroase voci care au amintit de relaţia pe care el a avut-o cu o adolescentă în vârstă de 13 ani care i-a devenit mai târziu soţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul se număra între evenimentele din cadrul festivalului, iar Wyman - retras din trupa britanică în la finalul lui 1993 - urma să apară în faţa publicului pentru o sesiune de întrebări şi răspunsuri alături de regizorul Oliver Murray.

„Sheffield Documentary Festival a decis anularea proiecţiei «The Quiet One» şi sesiunea Q&A asociată cu Oliver Murray şi Bill Wyman”.

Mandy Smith, a doua soţie a muzicianului, a fost motivul. Wyman a cunoscut-o pe când el avea 47 de ani, iar ea, 13. Cuplul s-a căsătorit în 1989, când Smith a împlinit 18 ani. 

Smith a declarat mai târziu că au întreţinut relaţii sexuale când ea avea vârsta de 14 ani.

Bill Wyman nu a fost niciodată acuzat sau interogat de poliţie pe această temă, însă publicul nu a lăsat să treacă neobservată. Mariajul celor doi a durat 2 ani.

Organizatorii festivalului au adăugat: „Apreciem cu adevărat că ne-aţi alertat asupra acestei probleme. A ajuns la managementul nostru care o abordează cu seriozitate”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.