DJ Bliss, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Emiratele Arabe, vine la Untold, care are loc între 3 şi 6 august, la Cluj-Napoca. Artistul urcă pentru prima oară pe scena unui festival european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În fiecare an, organizatorii Untold reuşesc să ofere un mix perfect de genuri muzicale cu cei mai talentaţi artişti şi DJ din întreaga lume. Universul Untold reprezintă o experienţă memorabilă pentru pasionaţii de muzică. Una dintre premierele ediţiei de anul acesta este DJ Bliss, un artist care ajunge pentru prima dată la un festival european, un artist cu o traiectorie ascendentă, recunoscut pentru contribuţia sa inovatoare la scena muzicii electronice din Dubai”, au transmis organizatorii Untold, miercuri, printr-un comunicat. 
 
Născut şi crescut în această metropolă dinamică, DJ Bliss şi-a început cariera în 2004 şi a avut o ascensiune rapidă pe scena locală şi internaţională. Cu o pasiune inconfundabilă pentru muzica electronică şi abilitatea sa de se conecta cu publicul, DJ Bliss a devenit unul dintre cei mai căutaţi DJ din regiune. A fost primul producător şi DJ arab care a avut un turneu şi primul artist din Emirate care a reuşit să ajungă pe primul loc în clasamentul realizat de iTunes, cu albumul „Made in Dubai”.
 
Înainte de a cuceri scena internaţională, DJ Bliss a atras atenţia lumii cu apariţia, considerată un succes, în cadrul show-ului „That’s Entertainment”, difuzat pe canalul TV Dubai One. Acest show a reprezentat şi o rampă de lansare pentru cariera sa muzicală şi i-a oferit o platformă pentru a-şi demonstra abilităţile de DJ în faţa unui public mai larg.
 
“Cu mixuri captivante şi producţii originale, a fost primul artist din Emiratele Arabe Unite care a semnat contracte cu marile case de discuri. În calitate de producător, Bliss a avut colaborări cu artişti de top printre care rapperul american Wiz Khalifa şi Shaggy, artistul jamaican nominalizat la premiul Grammy. Popularitatea sa a crescut şi pe reţelele de socializare, unde şi-a construit o comunitate devotată de ascultători şi urmăritori, după ce DJ Bliss a avut rolul principal în serialul «Dubai Bling» de pe Netflix. Cunoscut şi ca «reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu», DJ Bliss, un talent remarcabil care a crescut pe scena muzicală din Dubai, a devenit un artist apreciat în întreaga lume pentru abilităţile sale muzicale şi carisma de necontestat. Festivalul Untold va fi scena perfectă pentru el să împărtăşească pasiunea pentru muzică şi să ofere un show, în premieră, pentru fanii unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, sâmbătă, 5 august”, a arătat sursa citată.
 
Organizatorii au anunţat că, pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la Untold, au deschis o listă de aşteptare limitată. Fiecare persoană interesată să participe la festivalul Untold, dar care nu a reuşit să obţină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe această lista de asteptare pe site-ul oficial al festivalului. Lista de aşteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor şi va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani.
 
Festivalul Untold va avea loc în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.