Cea de-a zecea ediţie a Divan Film Festival, care urma să aibă loc în august la Craiova şi Portul cultural Cetate, a fost anulată, după ce o furtună a distrus duminică noapte spaţiul principal de proiecţii şi dezbateri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat luni pe Facebook, organizatorii au anunţat: „Pe malul Dunării a avut loc noaptea trecută o furtună care a distrus Gara Fluvială, spaţiul nostru principal de proiecţii şi dezbateri. Până ne regrupăm şi găsim alte soluţii, anunţăm cu părere de rău că Divan Film Festival nu va mai avea loc anul acesta la Craiova şi Cetate, în perioada 9-18 august, aşa cum am anunţasem. Ne pare rău”.

Divan Film Festival este un proiect cultural organizat de Fundaţia pentru Poezie „Mircea Dinescu” şi Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, Craiova.

Pe lângă proiecţii, festivalul propune dezbateri şi concerte, iar gastronomia ocupă un loc important.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.