Un corp, încă neidentificat, a fost localizat luni dimineaţă în lacul din California unde vedeta din serialul de televiziune "Glee" Naya Rivera a fost dată dispărută săptămâna trecută, a anunţat Poliţia locală, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un corp a fost găsit pe Lacul Piru în această dimineaţă. Operaţiunile de recuperare continuă", au declarat serviciile şerifului comitatului Ventura, în apropiere de Los Angeles. 

"Identificarea nu a fost încă efectuată", au subliniat ei. 

Naya Rivera, 33 de ani, s-ar fi înecat accidental în Lacul Piru, bază nautică frecventată, după ce a închiriat pe 8 iulie o barcă cu care a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani. 

Ea nu a reapărut şi un important dispozitiv de căutători a fost dispus în aceeaşi zi, cu scafandri şi elicoptere.               

Potrivit Poliţiei, fiul actriţei a fost găsit dormind, purtând vesta de salvare. Copilul le-a spus anchetatorilor că a fost să înoate cu mama sa în lac şi că el s-a întors pe barcă, dar nu şi ea. 

Lacul a fost închis publicului pentru a facilita căutările, care au continuat în fiecare zi de la dispariţie.                

Femeia în vârstă de 33 de ani era cunoscută pentru interpretarea personajului Santana Lopez, o majoretă din serialul "Glee" (2009-2015).

Recent, actriţa a jucat în serialele "Devious Maids" şi "Step Up: High Water". 

Ea a divorţat în 2018 de tatăl copilului, actorul Ryan Dorsey, ambii împărţind custodia, potrivit site-ului TMZ. 

Colegii din serialul "Glee" au fost urmăriţi de o serie de drame.                

Actorul Mark Salling s-a sinucis în 2018, când îşi aştepta pedeapsa pentru deţinere de imagini pedopornografice. Canadianul Cory Monteith, o altă vedetă din "Glee", a murit în iulie 2013 în urma unei supradoze de droguri şi alcool.             

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.