Reprezentanţii studiourilor Disney au anunţat în acest weekend, la convenţia D23 de la Anaheim, California, că urmarea filmului de succes "Black Panther" va fi lansată în sălile de cinema din Statele Unite pe 6 mai 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul Ryan Coogler a fost cel care a făcut anunţul pe scena evenimentului, explicând: "Vom încerca să facem lucrurile bine". 

Nu se ştie încă titlul filmului, nici ce-i va rezerva viitorul lui T'Challa. O primă versiune a scenariului a fost deja citită şi personajul negativ a fost ales. În mod evident, studiourile Marvel nu au dezvăluit niciun alt detaliu despre acest proiect care a rămas până acum secret. 

"Black Panther" este adaptarea aventurilor primului supererou de culoare creat de Marvel în 1966 şi este de asemenea primul film produs de filiala Disney cu un supererou negru, interpretat de Chadwick Boseman.

Blockbusterul, care a doborât recorduri de la premiera sa în cinematografe, a acumulat venituri de peste un miliard de euro la nivel internaţional. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.