Disney+ a făcut publice primele imagini şi data de lansare a producţiei „Sam, un saxon", primul serial original Disney+ produs în Germania. Toate cele şapte episoade vor avea premiera pe 26 aprilie pe platforma de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney+ prezintă povestea primului poliţist de culoare din Germania de Est într-un serial original exclusiv cu Malick Bauer, Svenja Jung, Luise von Finckh, Ivy Quainoo, Thorsten Merten, Martin Brambach, Carina Wiese şi Tyron Ricketts. 

„Sam, un saxon" prezintă povestea incredibilă, dar adevărată a lui Samuel „Sam" Njankouo Meffire, primul poliţist de culoare din Germania de Est. Serialul captivant îl urmăreşte pe Sam în călătoria sa pentru a găsi un loc pe care să-l numească acasă, cât şi în lupta sa pentru dreptate împotriva unui sistem copleşitor. Filmul prezintă copilăria sa stingheră, marcată de uciderea tatălui său, ascensiunea rapidă ca figură simbolică şi senzaţie mediatică a noii Germanii, precum şi decăderea lui Sam, devinit inamic public căutat la nivel internaţional. Serialul extrem de emoţionant şi palpitant prezintă o perspectivă captivantă şi nouă asupra Germaniei.

Jörg Winger ("Deutschland83/86/89"), câştigător al premiului International Emmy, care este şi showrunner pentru „Sam, un saxon", Sebastian Werninger (ambii de la Big Window Productions) şi Tyron Ricketts (Panthertainment) sunt producătorii acestei miniserii formate din şapte părţi. Producător executiv este Leslie-Alina Schäfer, iar producător este Naomi Marne (Big Window Productions). Creatori sunt Tyron Ricketts, Jörg Winger şi Christoph Silber ("Nordwand").

„Sam, un saxon" reuneşte o echipă remarcabilă şi diversă, atât în faţa, cât şi în spatele camerei de filmat: Regizoarele principale sunt Soleen Yusef ("House Without Roof", "Deutschland89") şi Sarah Blaßkiewitz ("Precious Ivie"), scenariştii principali sunt Jörg Winger şi Christoph Silber, care au scris scenariile împreună cu Writers Room (Malina Nnendi Nwabuonwo, Toks Körner, Tyron Ricketts, Soleen Yusef şi Carolin Würfel).

„Sam, un saxon" se bazează pe biografia lui Samuel "Sam" Njankouo Meffire, fără a pretinde întotdeauna autenticitatea. Malick Bauer ("Frau Jordan stellt gleich", "Wir") joacă rolul principal; Alex este mentorul lui Sam, cu care acesta împărtăşeşte experienţa de a fi un german de culoare - personaj interpretat de Tyron Ricketts. Svenja Jung, Luise von Finckh, Carina Wiese, Paula Essam, Ivy Quainoo, Thorsten Merten, Martin Brambach, Nyamandi Adrian, Aristo Luis, Daniel Klare şi alţii pot fi văzuţi în alte roluri în faţa camerei de filmat a lui Stephan Burchardt şi Max Preiss. „Sam, un saxon" este o producţie Big Window Productions în colaborare cu Panthertainment pentru Disney+. Miniseria în şapte părţi este sponsorizată de German Motion Picture Fund (GMPF) şi Medienbord Berlin Brandenburg.

„Sam, un saxon" este primul serial german Disney+ Original Series care se lansează pe serviciul de streaming. În plus, următoarele producţii originale germane au fost deja anunţate pentru 2023: Serialul documentar „ Ferma neconvenţională a lui Benedikt" (Farm Rebellion), prima adaptare în serie a captivantei serii de aventuri pentru tineri „The Three!!!", precum şi adaptarea bestsellerului cu acelaşi titlu „German House".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.