Disney a încheiat un acord major cu Sony Pictures pentru Statele Unite, astfel că filmele „Spider-Man” şi alte producţii Marvel vor fi disponibile pe platforma Disney Plus începând cu programul lansărilor Sony din 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acordul amplu, care va fi în vigoare până în 2026, prevede şi ca titlurile Sony să fie disponibile pe platformele de streaming şi lineare ale Disney, acoperind Disney Plus, Hulu, FX Networks, ABC, Disney Channels şi Freeform.

El include şi un număr important de titluri care vor fi propagate pe diverse entităţi. Hulu va avea acces, începând cu luna iunie, la ceea ce Disney descrie ca „număr semnificativ” de titluri din librăria sa.

Înţelegerea acoperă piaţa americană, în ciuda extinderii serviciilor de streaming la nivel global. Acordul complex este posibil să valoreze sute de milioane de dolari.

Recent, Sony a încheiat şi un acord cu Netflix, iar acestea două este aşteptat să aducă companiei aproximativ 3 miliarde de dolari din licenţierea filmelor la finalul contractelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.