Formaţia pop-rock Direcţia 5 va susţine un concert-eveniment ”Live în Bucureşti”, pe 15 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul pe care Direcţia 5 îl va susţine pe 15 noiembrie în Bucureşti va cuprinde hituri ale formaţiei lansate de-a lungul celor 26 de ani de existenţă.

În luna mai, Direcţia 5 a lansat piesa “Am ştiut”, o poveste de dragoste plină de optimism. Piesa se va regăsi pe albumul “Happy Day”, material discografic ce urmează să fie lansat în luna noiembrie.

Anul trecut, Direcţia 5 a lansat albumul “Love, Peace & Harmony”, odată cu sărbătorirea a 25 de ani de carieră.

Alina Crişan şi trupa au început colaborarea în 2015, când au lansat mai multe piese împreună. De atunci, Alina este o prezenţă constantă la concertele şi evenimentele la care participă trupa.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, grupul Direcţia 5 s-a înfiinţat în 1991, la Bucureşti. În 1992, trupa
a lansat albumul ”La vulturul de mare cu peştele în gheare”, apoi a urmat o lungă istorie muzicală, care a făcut ca Directţa 5 să fie recunoscută şi apreciată chiar şi
peste hotare.

În cei 26 de ani de activitate, Directia 5 a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, singuri sau alături de nume de referinţă din muzica românească - Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling şi mulţi alţii.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile pe www.directia5official.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro şi în reţeaua Eventim şi iabilet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.