Direcţia 5, Andia, Alexandra Ungureanu şi Şuie Paparude se numără printre artiştii care vor urca, săptămâna aceasta, pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de Untold în Parcul Drumul Taberei. Concertele se vor desfăşura, în fiecare zi, începând cu ora 19.30. Intrarea este liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenţi şi mai sensibili unii faţă de ceilalţi. Vă aşteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm şi să petrecem împreună o seară magică de iarnă”, declară Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, formată din Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu şi Alina Crişan. De-a lungul anilor, trupa a lansat peste 20 de albume şi sute de piese.

În 14 decembrie, Andia urcă pe scena West Side Christmas Market. Artista cu o prezenţă constantă în topurile radiourilor româneşti, a câştigat în 2022 distincţia „Cel mai bun cântec pop”, în cadrul Romanian Music Awards, cu melodia “Sfârşitul lumii”.

În 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va urca pe scenă iar pentru iubitoriii de muzica electornică, în 16 decembrie, Şuie Paparude vor susţine un concert.

Line-up-ul artistic al săptămânii cuprinde următoarele concerte:

DJ Jiji - marţi, 12 decembrie
Direcţia 5 - miercuri, 13 decembrie
Andia - joi, 14 decembrie
Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
Şuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Programul West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun şi caruselul, patinoarul, trenuleţul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfăşura în Căsuţa Lui Moş Crăciun şi în Atelierul Spiridusilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcţiona conform programului:

Luni - Vineri 12:30-22:30

Sâmbătă - Duminică -11:00 - 22:30

Pentru a evita aglomeraţia, organizatorii West Side Christmas Market recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge la Târgul de Crăciun. Astfel, vizitatorii au la dispoziţie metroul până la staţia Parc Drumul Taberei, tramvaiul 41, troleele 69, 93 şi autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.