Dimitri Vegas, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano şi Danny Avila se numără între DJ-ii care au pregătit momente speciale pentru petrecerea de 1 mai care va fi transmisă vineri noapte de Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cabral va fi gazda producţiei ce va fi difuzată începând cu ora 22.00, pe protvplus.ro. El va fi acompaniat de DJ Pascal, iar invitaţi vor fi şi INNA, Grasu XXL şi Dirty Nano.

De la ora 23.00 începe petrecerea Overnight, live, pe protvplus.ro şi untold.com, iar de la ora 01.15, Pro TV va difuza segmentele pregătite de Dimitri Vegas, Lost Frequences, Sunnery James & Ryan Marciano, Danny Avila special pentru aceasta.

Telespectatorii vor putea intra în direct cu gazda emisiunii, Cabral, şi cu artiştii UNTOLD, a anunţat postul de televiziune într-un comunicat.

Tot vineri, Pro TV va transmite, de la ora 12.00, în cadrul campaniei #nefacembine, pe platforma nefacembine.ro, festivalul online Solidar Local. Peste 40 de artişti români vor concerta în casele lor pentru a susţine asociaţia Dăruieşte Viaţă, care construieşte un spital modular destinat tratării pacienţilor bolnavi de Covid-19, aflaţi în stare gravă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.