Emisiunea „Destinaţia anului 2021”, prezentată de Dana Gonţ, va debuta pe 17 iulie, la ora 17:30, la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dana Gonţ va fi ghid prin şase regiuni ale ţării intrate în competiţia pentru titlu.

„«Destinaţia anului 2021» este un proiect media inedit de promovare a destinaţiilor turistice din România. Ele au fost alese în urma unei campanii de nominalizări venite din partea publicului ce a mobilizat comunităţile locale şi a adus câteva surprize binevenite, printre ele oraşul Brăila”, spune Dana Gonţ.

Timp de 14 zile, două echipe de exploratori au străbătut  la pas toate cele 6 regiuni, au filmat locuri de poveste şi oameni senzaţionali, pentru a aduce în faţa telespectatorilor calităţile fiecărei regiuni intrate în competiţia finală.

Banatul montan, Iaşiul, Delta Dunării, Brăila, Oradea şi Ţara Maramureşului sunt zonele pe care cei patru exploratori le-au străbătut şi le-au descoperit. 

Ele concurează pentru titlul „Destinaţia anului 2021 în România”.

„Încă de la primele vacanţe din viaţa mea, am ţinut să îmi cunosc mai întâi ţara, înainte de a pleca peste hotare. Şi, după mulţi ani şi multe mii de kilometri parcurşi, încă descopăr locuri noi în România.  Voi fi vocea episoadelor în care vom explora cele şase zone care au intrat în competiţie şi prezentatoarea galei finale, în care vom desemna, împreună cu publicul şi alţi bloggeri de turism Destinaţia Anului 2021”, adaugă Dana Gonţ.

Emisiunea de călătorii, difuzată de Prima TV în fiecare sâmbătă de la ora 17.30, îşi propune să le ofere telespectatorilor o imagine diferită asupra României şi să îi îmbie să fie turişti în propria ţară.

Din 17 iulie va începe şi votul online, pe platforma www.destinatiaanului.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.