Designerul Georgina Chapman ar putea obţine 12 milioane de dolari în urma divorţului de producătorul Harvey Weinstein, acuzat de mai multe actriţe de hărţuire sexuală, conform contractului prenupţial care a fost semnat înaintea căsătoriei din 2007, potrivit revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Vanity Fair care citează TMZ, acordul prenupţial prevede ca Chapman ar urma să primească 400.000 de dolari pentru fiecare an de căsătorie cu Weinstein. Pe lângă această sumă ea ar primi încă 250.000 de dolari pentru primii şase ani de căsătorie. Dacă se adună celelalte clauze din contract favorabile lui Chapman, beneficiile ajung la un total de 11,75 de milioane de dolari, a estimat TMZ. 

Procedura de divorţ încă nu a început, însă avocaţii care apără în instanţă vedete precum Angelina Jolie sau Johnny Depp, susţin că în această perioadă se poartă negocieri neoficiale până la începrea procesului.  

În cazul Weinstein, soţia sa a anunţat divorţul în octombrie, după ce mogulul de la Hollywood a fst acuzat de abuz sexual şi viol de mai multe actriţe şi angajate.

Weinstein, în vârstă de 65 de ani, şi Chapman, de 41 de ani, s-au căsătorit în 2007 şi au doi copii, India Pearl, de 7 ani, şi Dashiell Max Robert, de 4 ani.

Weinstein este investigat de poliţia din Los Angeles, Beverly Hills, New York şi Londra pentru mai multe acuzaţii de agresiune sexuală. El a fost dat în judecată de mai multe femei.

Producţiile cinematografice la care a lucrat Harvey Weinstein însumează peste 300 de nominalizări la Oscar şi 81 de premii oferite de Academia de Film Americană. El a primit un premiu Oscar pentru filmul ”Shakespeare in Love”.

Scandalul sexual izbucnit odată cu lansarea primelor acuzaţii la adresa producătorului Harvey Weinstein a luat amploare, acuzaţii similare fiindu-le aduse mai multor personalităţi precum regizorul James Toback, actorul Kevin Spacey, producătorul Brett Ratner şi Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.