Formaţia Depeche Mode a lansat joi videoclipul piesei ”Going Backwards" în două variante, dintre care una filmată la 360 de grade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Timothy Saccenti, videoclipul piesei incluse pe albumul ”Spirit”, lansat în luna martie a acestui an, îi prezintă pe membrii formaţiei cântând într-un studio, iar mai multe efecte vizuale au fost adăugate.

Albumul ”Spirit”, apărut în martie 2017, este primul material de studio al formaţiei britanice lansat după ”Delta Machine” (2013).

În prezent, trupa se află în turneul de promovare a celui mai nou album lansat, care va fi încheiat la Cluj-Napoca, pe 23 iulie.

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 14 albume de studio. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013. În prezent, grupul este format din Dave Gahan (voce), Martin Gore (chitară, clape) şi Andy Fletcher (bas, clape). În turnee, li se alătură Christian Eigner (tobe) şi Peter Gordeno (clape, pian, backing vocals). Formaţia a debutat discografic cu ”Speak & Spell” (1981), iar cele mai titrate albume ale sale sunt ”Black Celebration” (1986), ”Violator” (1990) şi ”Exciter” (2001).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.