Actorul american Denzel Washington, care interpretează un poliţist la final de carieră în "The Little Things" ce va fi lansat pe VOD, Blu-ray şi DVD, mărturiseşte într-un interviu pentru Le Journal de Dimanche că "înţelege presiunea resimţită de aceşti bărbaţi şi de aceste femei", referindu-se la respectul pe care îl are pentru forţele de ordine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul este star în "The Little Things" de John Lee Hancock. El interpretează un poliţist aflat la final de carieră care face echipă cu un tânăr inspector pentru a găsi un criminal în serie. 

"Este în continuare o temă de actualitate. Pentru că am jucat în multe filme cu forţe de ordine, înţeleg presiunea resimţită de aceşti bărbaţi şi de aceste femei", explică el, care s-a antrenat cu patrule pentru rolul din filmul "Training Day", lansat în 2001, şi care i-a adus premiul Oscar pentru "cel mai bun actor". 

"Odată, ne-am aflat într-o situaţie de criză familială: un bătrân domn stătea în faţa casei cu o armă. Sergentul mi-a ordonat să rămân în maşină şi el a ieşit să-l calmeze", a povestit actorul. "Rudele se temeau să nu-l împuşte, aşa că l-au înconjurat pe ofiţer, urlând la el. Şi-a păstrat calmul, şi-a dat seama că era doar un bunic senil. Am fost uimit". 

De atunci, Denzel Washington are "un imens respect pentru cele şi cei care poartă uniformă, confruntaţi în permanenţă cu un pericol real şi care trebuie să ia decizii într-o fracţiune de secundă". 

Pentru personajul Deke, din "The Little Things", el s-a pregătit aşa cum face înainte de fiecare rol. "Încep prin a citi scenariul, apoi personajul se construieşte", a declarat Washington.

"M-am documentat despre agenţii care vânează criminali în serie, rutina lor, instictul, tenacitatea. Am devenit de asemenea fan al emisiunii "The First 48" din care am analizat toate episoadele ca un student pretenţios", a afirmat el. 

Denzel Washington, care a marcat ultimii ani prin rolurile sale în "Training Day" (2001), "Inside Man" (2006), "American Gangster" (2007) sau "Flight" (2012), a fost numit anul trecut cel mai bun actor al secolului XXI de cotidianul american The New York Times. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.