Denise Nickerson, care a jucat în „Willy Wonka & the Chocolate Factory” (1971) alături de Gene Wilder, a murit marţi noapte, după ce a fost deconectată de la aparatele ce o ţineau în viaţă în urma unui atac cerebral suferit anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familia a fost cea care a anunţat pe Facebook moartea lui Nickerson, în vârstă de 62 de ani, scrie The Hollywood Reporter.

Actriţa era bolnavă de pneumonie când a suferit atacul, lucru care a provocat complicaţii.

Născută la New York în 1957, Denise Nickerson a jucat primul rol împortant în „Dark Shadows”, între anii 1968 - 1970.

La vârsta de 13 ani, a fost distribuită în rolul Violet Beauregarde în filmul „Willy Wonka & the Chocolate Factory”. Despre asta, a spus în 2016, ca omagiu adus lui Gene Wilder: „Sunt foarte norocoasă pentru că am fost aleasă să fiu parte din ceva care aduce zâmbete pe atâtea feţe”.

Ea a mai jucat în „The Electric Company”, „Search for Tomorrow” şi „Zero to Sixty”, iar în 1978 a renunţat la cariera cinematografică pentru a se dedica îngrijirii bolnavilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.