Actriţa Margot Kidder, cunoscută pentru rolul Lois Lane din filmul "Superman", a murit în urma unei supradoze autoprovocate de droguri şi alcool, potrivit unui medic legist din Colorado, anunţă BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul legist din comitatul Park, Colorado, a afirmat că actriţa în vârstă de 69 de ani a murit "ca urmare a unei supradoze  autoprovocate de droguri şi alcool". 

Într-o declaraţie comună a biroului medicului legist şi a familiei actriţei se arată că "cei care suferă de boli mintale, dependenţă şi/ sau gânduri suicidale să solicite consiliere şi tratament". 

Actriţa a devenit cunoscută când a jucat alături de Christopher Reeve în filmele din franciza "Superman", în anii 1970 şi 1980.  

Familia a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate şi a precizat că nu vor fi furnizate alte detalii. 

Actriţa, care suferea de tulburare bipolară, a vorbit pentru revista People în 1996 despre problemele ei de sănătate mintală şi a dezvăluit că a luat o supradoză la vârsta de 14 ani. Ea a acordat interviul la câteva zile după ce a dispărut, ajungând să trăiască pe străzi. 

Kidder, de origine canadiană, a murit pe 13 mai. 

În afară de primele patru filme din franciza "Superman", actriţa a mai jucat alături de Robert Redford în "The Great Waldo Pepper" şi cu Richard Pryor în "Some Kind of Hero".

Ea a apărut şi în serialul de televiziune "Smallville" (2004), inspirat de "Superman", interpretând un alt personaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.