Warner TV propune pentru ultimele duminici de toamnă patru filme de acţiune în care comedia se împleteşte cu situaţiile limită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmele „The Dukes of Hazzard/ Cursa din Hazzard” (SUA, 2005) şi „Lethal Weapon 2/ Armă mortală 2” (SUA, 1989) vor putea fi urmărite pe 21 noiembrie, de la ora 21:15.

„Cursa din Hazzard”, bazat pe serialul omonim, este regizat de Jay Chandrasekhar şi are în centru trei veri - Bo, Luke şi Daisy - şi pe unchiul lor Jesse, care se confruntă cu autorităţile din districtul Hazzard în încercarea de a vinde băutura pe care o fabrică şi descoperă ilegalităţi comise de şerif şi de comisarul principal.

În acest film, cântăreaţa Jessica Simpson şi-a făcut debutul actoricesc, iar distribuţia este completată, între alţii, de Johnny Knoxville, Seann William Scott şi Burt Reynolds.

În „Armă mortală 2” (1989), Mel Gibson este Martin Riggs, un poliţist nonconformist, iar Danny Glover joacă rolul Roger Murtaugh, agent cu experienţă. Ei trebuie să protejeze un martor cheie într-un proces împotriva unor mafioţi, personaj jucat de Joe Pesci.

Lungmetrajele „Unknown/ Necunoscutul” (UK, Germania, Franţa, SUA, 2011) şi „6 Bullets/ 6 Gloanţe” (SUA, 2012) vor putea fi vizionate în ultima duminică din lună, începând cu ora 20:50.

Când un bărbat se trezeşte din comă, descoperă că identitatea i-a fost furată şi nici măcar soţia nu îl crede. El face echipă cu o tânără pentru a dovedi cine este. Este acţiunea thrillerului „Necunoscutul”, regizat de Jaume Collet-Serra, cu Liam Neeson şi Diane Kruger în rolurile principale.

În „6 Gloanţe”, fiica unui fost campion MMA, interpretat de Joe Flanigan, este răpită într-o ţară din Europa de Est, iar părintele, rămas fără opţiuni, după ce poliţia se dovedeşte neputincioasă, angajează un fost mercenar, jucat de Jean-Claude Van Damme, să o găsească.

Lungmetrajul filmat în România şi Ungaria este regizat de Ernie Barbarash, iar din distribuţie fac parte, între alţii, Anna-Louise Plowman, Florin Busuioc şi Charlotte Beaumont.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.