Lungmetrajul „Deadpool 2”, regizat de David Leitch, cu Ryan Reynolds în rol principal, s-a menţinut pentru a treia săptămână pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, în care „Solo: O poveste Star Wars” a pierdut două locuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al doilea film al francizei „Deadpool”, din distribuţia căruia mai fac parte Josh Brolin şi Morena Baccarin, a generat încasări de 560.567 de lei şi a fost vizionat de 26.023 de spectatori, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Pe locul al doilea, cu încasări de 452.363 de lei şi 22.256 de spectatori, a debutat filmul de acţiune „Taxi 5”, regizat de Franck Gastambide.

Comedia „Operaţiunea Ham-Ham/ Show Dogs” a urcat un loc în clasamentul românesc, până pe trei, după ce, în al doilea weekend de la premieră a generat încasări de 425.534 de lei şi a fost vizionată de 25.031 de spectatori.

Lungmetrajul „Solo: O poveste Star Wars”, spinoff regizat de Ron Howard, a coborât - după al doilea weekend de la premieră - două poziţii, până pe locul al patrulea, cu încasări de 417.596 de lei.

Producţia Disney-Lucasfilm a generat, la nivel internaţional, doar 115,3 milioane de dolari după două săptămâni de la premieră, o treime din cât a strâns „Deadpool 2” în trei săptămâni de la lansare (344 milioane de dolari).

Comedia romantică „Clubul femeilor dezlănţuite/ Book Club”, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen în distribuţie, a coborât două locuri, până pe cinci, după ce în al doilea weekend a generat încasări de 189.812 lei şi a fost vizionată de 9.014 spectatori.

După al şaselea weekend de la premieră, „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War”, de Anthony şi Joe Russo, a coborât un loc, până pe şase, după ce a generat încasări de 156.930 de lei.

Comedia romantică „Amnezie cu surprize/ Overboard”, regizată de Bob Fisher şi Rob Greenberg, a coborât tot o poziţie în top. După al patrulea weekend de la premieră, filmul s-a clasat pe locul al şaptelea, cu încasări de 142.574 de lei.

Animaţia live action „Peter Rabbit” a petrecut zece săptămâni în box office-ul românesc, ocupând acum poziţia a opta, în urcare o poziţie, după ce a generat încasări de 100.493 de lei şi a fost vizionată de 5.720 de spectatori.

Animaţia „Raţă, raţă şi gâscan/ Duck Duck Goose” a ocupat, după al şaptelea weekend de la premieră, poziţia a noua în clasament, în coborâre un loc, după ce a generat încasări de 92.090 de lei şi a fost vizionată de 4.861 de spectatori.

Filmul de aventuri „Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotivă/ Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer” a debutat pe locul al zecelea în topul românesc, cu încasări de 87.819 lei şi 5.249 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.