Actorul american David Hasselhoff îşi va juca propriul rol într-un serial de comedie care va reprezenta prima sa producţie TV germană în decurs de trei decenii, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hasselhoff va fi protagonistul serialului de spionaj „Ze Network”, produs de Syrreal Entertainment al lui Christian Alvart, primul proiect al companiei împreună cu CBS Studios.

Producţia a fost comandată pentru platforma TVNow a Mediengruppe RTL.

David Hasselhoff, cunoscut din „Baywatch” şi „Knight Rider”, îşi va juca propriul rol. El călătoreşte în Germania pentru a face parte dintr-un spectacol pus în scenă în ceea ce el crede că este un teatru important din Berlinul de Est, însă descoperă că este vorba de fapt despre o sală mică aflată la est de Berlin, în oraşul Görlitz. Odată ajuns acolo, Hasselhoff se trezeşte în mijlocul unei conspiraţii internaţionale a unor fost asasini din Războiul Rece.

Actorul german Henry Hübchen („Go for Zucker”, „8 Days”) îşi va interpreta de asemenea propriul rol. El va fi membru al organizaţiei misterioase, cunoscută drept Network (reţeaua, n.r.).

Serialul cu 8 episoade a fost creat de Alvart, care îl va regiza, şi scris împreună cu Arend Remmers („Sløborn”, „Dreamfactory”).

„Ze Network” va fi filmat în Görlitz, Berlin, Polonia şi într-o ţară din Orientul Mijlociu care nu a fost încă anunţată. Este aşteptat ca serialul să fie lansat anul viitor.

Sigi Kamml, CEO al Syrreal, şi Timm Oberwelland sunt producători.

„Ze Network” va marca revenirea lui Hasselhoff la televiziunea germană. „«Knight Rider» a reprezentat un succes incredibil pentru mine şi RTL”, a spus actorul în vârstă de 68 de ani, care va fi şi producător executiv. „Să revin după 30 de ani pentru un serial avangardist şi să lucrez din nou cu RTL este un vis devenit realitate. Serialul este amuzant, letal, creativ şi informativ... pur şi simplu, palpitant. Adevăr sau ficţiune, voi decideţi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.