Dave Mustaine va lansa cartea „Building the Perfect Beast”, despre albumul „Rust in Peace” lansat de Megadeth în 1990, unul dintre cele mai titrate discuri ale trupei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea scrisă împreună cu Joel Selvin urmează să fie lansată pe 8 septembrie, potrivit editurii Hachette Books, informează Rolling Stone.

Potrivit sinopsisului, volumul cuprinde poveşti despre „alcool, droguri, sex, bani, putere, proprietate, prestigiu, minciunile spuse în industrie despre trupă şi minciunile pe care şi le-au spus unii altora”.

Este o cronică a felului în care Mustaine a format un nou Megadeth pentru acest album, cu chitaristul Marty Friedman şi toboşarul Nick Menza, alături de el şi de basistul David Ellefson, şi cum muzica pe care au creat-o i-a dus pe noi scene. 

La scurt timp după lansarea albumului, grupul american a pornit în turneul „Clash of the Titans”, împreună cu Slayer şi Anthrax.

Piesele „Hangar 18” şi „Holy Wars… the Punishment Due” au devenit emblematice, iar pentru Mustaine ele fac parte dintre cele 15 cântece care îi definesc viaţa. În turneul din 2010, Megadeth a cântat integral albumul.

În prezent, Megadeth - din care fac parte Kiko Loureiro, David Ellefson şi Dirk Verbeuren - se află în turneu în Europa împreună cu Five Finger Death Punch.

Este prima serie de concerte întreprinsă de trupa americană după ce Mustaine şi-a încheiat, cu succes, tratamentul pentru cancer la gât.

Anul acesta este aşteptat şi un nou album al formaţiei.

Dave Mustaine a fondat Megadeth, în 1983, imediat după ce a părăsit formaţia Metallica.

Megadeth a fost nominalizată de 11 ori la premiile Grammy, însă nu a primit niciun trofeu. Originară din Los Angeles, face parte din Big 4 (Big Four of Thrash), alături de Metallica, Slayer şi Anthrax.

Grupul a lansat 15 albume de studio, vândute în peste 50 de milioane de copii la nivel mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.