Dave Grohl, liderul trupei Foo Fighters şi fost membru al grupului Nirvana, a anunţat că îşi va lansa autobiografia „The Storyteller” în luna octombrie a acestui an, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Publicată de Dey Street Books - imprint al HarperCollins - cartea, care urmează să apară pe 5 octombrie, este descrisă ca o sărbătorire a muzicii şi o colecţie de poveşti de viaţă, începând cu copilăria starului rock. Grohl promite să acopere cele mai nebuneşti şi cele mai emoţionante momente ale vieţii lui. 

Marţi, el a publicat pe YouTube o prezentare de 11 minute a volumului.

„The Storyteller” va fi prima carte publicată a lui Dave Grohl. Muzicianul a regizat şi produs documentarul „Sound City” (2013), despre istoria studioului cu acelaşi nume, unde Nirvana a înregistrat albumul „Nevermind”.

Serialul documentar „Foo Fighters: Sonic Highways” (2014) al lui Grohl, care a însoţit albumul conceptual al trupei, a fost recompensat cu două premii Emmy.

În luna februarie a acestui an, Foo Fighters a lansat „Medicine at Midnight”, al zecelea album de studio apărut în 25 de ani de activitate a grupului. Toamna trecută, trupa a lansat scurtmetrajul documentar „Times Like Those”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.