Actorul Daniel Craig, care va renunţa la franciza "James Bond" după al 25-lea film, a declarat că "toată lumea ar trebui luată în considerare" pentru rolul celebrului spion în următoarele producţii, scrie BFM TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Craig filmează anul acesta pentru ultima dată în rolul James Bond. Actorul, care a repetat că ar prefera mai degrabă "să i se taie venele" decât să mai îmbrace încă o dată costumul celebrului spion britanic, a confirmat săptămâna aceasta că renunţă la franciză şi a sugerat câteva piste privind persoanele care îi vor urma. 

"Acest film va fi ultimul Bond", a declarat el pentru Entertainment Tonight. "Cred că l-am interpretat destul, oamenii s-au săturat de mine. Altcineva va trebui să se ocupe de acest rol". 

De mai multe luni, internauţii militează pentru ca actriţa Gillian Anderson ("X-Files", "Sex Eduction") sau Idris Elba ("Luther") să-i urmeze lui Daniel Craig. Elba a dezminţit zvonurile, spre dezamăgirea fanilor. În plus, pariorii britanici mizează pe Richard Madden ("Game of Thrones").

Daniel Craig s-a arătat încântat ca o femeie sau un actor de culoare să întruchipeze rolul său. "Toată lumea trebuie să fie luată în considerare", a afirmat el, completând: "Ar trebui să existe roluri mari pentru femei şi afro-americani, în toate genurile. Asta nu trebuie să se întâmple doar în "Bond". 

Barbara Broccoli, co-producătoare la recentele filme din saga, a explicat anul trecut, într-un interviu, că agentul 007 nu va fi niciodată o femeie. 

Eva Green, care a interpretat-o pe Vesper Lynd în "Casino Royale", a spus şi ea recent că Bond trebuie "să rămână un bărbat". 

"James Bond 25", care va fi lansat în 2020, va fi regizat de Cary Fukunaga.

Marile direcţii ale intrigii au fost dezvăluite: celebrul spion, aflat la pensie, este constrâns să îşi reia serviciul pentru a ancheta dispariţia unui cercetător. El o va avea alături pe Léa Seydoux, care a apărut deja în "Spectre", şi îl va înfrunta pe Rami Malek, premiat cu Oscar în martie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.