Dani Mathers, un celebru fotomodel al revistei Playboy, a fost condamnată la 30 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce a publicat pe internet o fotografie considerată ”umilitoare”, realizată în vestiarul unei săli de fitness din Los Angeles, ce prezintă o femeie în vârstă într-o cabină de duş, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dani Mathers, în vârstă de 30 de ani, a publicat acea fotografie pe contul ei de pe reţeaua de socializare Snapchat, în 2016. ”Dacă eu nu pot să trec cu vederea peste asta, atunci în mod sigur nici voi nu puteţi”, a declarat fotomodelul în mesajul care a însoţit acea imagine. Ea a adăugat imediat după aceea un selfie care o prezintă cu mâna la gură, ca şi cum ar fi râs în acele momente.

Dani Mathers (Foto: Snapchat)
Dani Mathers (Foto: Snapchat)

Celebrul fotomodel a ajuns la o înţelegere cu Procuratura din Los Angeles, după ce autorităţile americane au considerat că acţiunea ei a reprezentat ”o invadare a intimităţii” unei persoane.

Dani Mathers a decis să nu conteste acuzaţia. Desemnată Playmate of the Year în 2015, vedeta americană a avut de ales între o condamnare de 45 de zile de închisoare şi 30 de zile în folosul comunităţii. A ales a doua variantă propusă de judecător.

În urma înţelegerii semnate cu Procuratura, Dani Mathers va fi plasată pentru timp de trei ani în regim de libertate condiţionată şi nu va mai avea voie să folosească telefonul mobil ”în niciun loc în care există persoane dezbrăcate sau în zone în care acestea se aşteaptă să aibă parte de intimitate”. 

De asemenea, vedeta nu mai are voie să publice pe internet imagini ale unor persoane fără să aibă permisiunea acestora şi trebuie să distrugă toate copiile ale fotografiei ”umilitoare” pe care a realizat-o în 2016. 

Aceeaşi înţelegere prevede ca Dani Mathers să nu se apropie niciodată la o distanţă mai mică de 100 de metri de ”victima” ei şi să îi plătească acesteia o despăgubire de 60 de dolari.

După incidentul din 2016, Sala de sport în cauză, L.A. Fitness, i-a anulat lui Dani Mathers abonamentul şi cardul de membru.

Mai multe publicaţii americane au raportat anul trecut că fotomodelul şi-a pierdut şi locul de muncă de la un post de radio, unde era prezentatoarea unei emisiuni.

Dani Mathers şi-a prezentat scuze prin intermediul unui mesaj pe Snapchat, dar, după aceea, şi-a şters conturile pe care le avea pe reţelele de socializare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.