Cuba Gooding Jr. a pledat vinovat pentru o acuzaţie de atingere forţată într-un dosar penal în care este acuzat că a agresat trei femei în cluburile de noapte din Manhattan în 2018 şi 2019, potrivit Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca urmare a înţelegerii de pledoarie, Gooding evită închisoarea şi trebuie să-şi continuie consilierea privind alcoolul şi comportamentul, pe care a început-o în 2019, timp de încă şase luni fără nicio arestare. Dacă se conformează, atunci condamnarea se va reduce la o încălcare, care nu este infracţiune.

Gooding a fost arestat în iunie 2019, după un incident la un club din Manhattan. El a fost eliberat iar procesul a fost amânat de mai multe ori.

O femeie de 29 de ani a spus poliţiei că Gooding a atins-o pe sân fără acordul ei la Magic Hour Rooftop Bar & Lounge de lângă Times Square. După acel incident, încă două femei s-au prezentat cu acuzaţii asemănătoare. O femeie, care lucra la TAO Downtown, a susţinut că Gooding i-a ciupit fesele în clubul de noapte în 2018. O alta a susţinut că Gooding a atins-o cu forţa în mod nepotrivit la clubul de noapte LAVO din New York în 2018.

Miercuri, el a recunoscut că le-a supus pe cele două femei unui contact fizic neconsensual. Ca parte a acordului de pledoarie, fiecare persoană poate furniza o declaraţie de impact asupra victimei.

Gooding a pledat vinovat la acuzaţia despre fapta din clubul de noapte LAVO. Anterior, el a pledat nevinovat pentru alte şase acuzaţii. Avocaţii săi au susţinut că acuzaţiile încercau să transforme gesturile „obişnuite” sau neînţelese în infracţiuni.

În total, peste 20 de femei l-au acuzat pe Gooding că le-a pipăit sau le-a sărutat cu forţa în incidente care datează de două decenii, potrivit The New York Times.

În august 2020, Gooding a fost, de asemenea, acuzat într-un proces că a violat o femeie în 2013. Femeia a susţinut că Gooding a violat-o într-o cameră de hotel din New York. Actorul a negat acuzaţiile.

În 1997, Gooding a câştigat premiul Oscar pentru rolul secundar din filmul „Jerry Maguire” cu Tom Cruise. A apărut în „Boyz n the Hood”, „Men of Honor”, „Pearl Harbor” şi multe alte filme. În 2016, el l-a interpretat pe O.J. Simpson în „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, pentru care a primit o nominalizare la premiile Emmy la categoria „cel mai bun actor într-o mini serie”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.