Emisiunea de satiră „Cronica cârcotaşilor” revine la Prima TV cu un nou sezon, pe 17 septembrie, într-o nouă formulă de prezentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ioana Petric şi Codruţ Keghes vor fi la pupitru, şi echipei s-a alăturat o nouă „bebeluşă”, Denisa.

„Nu ştiu voi, dar eu abia aştept să ne revedem! Vineri de data aceasta, pentru ca să începem weekend-ul exact cum trebuie, cu o porţie sănătoasă de râs. «Cronicuta» este portavocea cârcotaşilor din toată lumea, aşa că eu şi Dezbracatu' ne-am luat rolul în serios, ne-am unit forţele şi vă garantăm că o să fie show. Spunem lucrurilor pe nume, îi tragem de urechi şi ne spunem of-ul cum v-am obişnuit: cu îndrăzneală şi cu foarte mult umor. Fiţi cu ochii pe noi, pentru că v-am pregătit o grămadă de surprize”, a transmis într-un comunicat Ioana Petric.

Codruţ Keghes, alias Dezbracatu', a completat: „Merită să vă uitaţi la «Cronică», oricum la ora aia, vinerea, pe alte posturi nu aveţi ce să vedeţi. Dezbracatu' e pe teren până nu se închid iar toate. Şi veţi vedea cu câtă bucurie m-au primit vedetele la primele evenimente mondene”.

Creatorul „Cronicii Cârcotaşilor”, Şerban Huidu, este cel care coordonează întreaga producţie. „Avem foarte multă treabă în această toamnă. Şi oferta de bâlbe este mare. Aşa că plecăm din nou la vânătoare şi mizăm, ca întodeauna, pe ajutorul cârcotaşilor din faţa micului ecran. Eu voi fi cel care va coordona întreaga echipă să mă voi asigura că, în fiecare vineri seara, telespectatorii Prima TV vor râde. Pentru că asta nu ne poate lua nimeni - să facem haz de necaz. «Cronica» este, inainte de orice, o emisiune de atitudine si dorim sa o păstrăm aşa”.

Ajunsă la sezonul 44, „Cronica” a pregătit în continuare parodii despre multe emisiuni, iar Denise Pilafai şi Pămpăliceanu, personaje jucate de Gabriela Marin si Codrut Keghes,  îşi vor continua aventura şi în această toamnă.

În cele peste două decenii de la prima apariţie de pe sticlă, „Cronica Cârcotaşilor” a devenit un brand în televiziunea din România, apreciat de telespectatori. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.