Cristi Brancu revine luni, la Prima TV, cu un nou sezon al emisiunii „Exclusiv VIP”, în care chef Amalia Bellatoni şi DJ Morris vor fi invitaţi permanenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea va reveni pe micile ecrane luni, la ora 16:00.

Noul sezon va putea fi urmărit, de luni până vineri, de la aceeaşi oră, când Cristi Brancu va avea două ajutoare: pe Chef Amalia Bellantoni şi pe DJ Morris.

Sezonul de toamnă al emisiunii aduce şi o rubrică nouă, „Exclusiv Chef”, în cadrul căreia va fi dat startul unei competiţii pentru trofeul emisiunii. În fiecare zi, o vedetă va fi invitată în platou şi va găti în direct. Reţeta va fi votată de telespectatori, iar la finele anului va fi decernat trofeul „Exclusiv CHEF”.

Emisiunea va avea un nou studio, dar şi un al doilea asistent: DJ Morris.

„Amalia şi Morris sunt noile noastre achiziţii. Pe chef Amalia, zisă şi Sicilianca, o ştie toată lumea. Ea va umple platotul de exuberanţă şi arome greu de ignorat. Cât despre DJ Morris, ce ar mai fi de spus: este unul dintre cei mai cunoscuţi Dj-i de la noi”, spune Cristi Brancu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.