Jennifer Ellis, profesoara din Vermont şi creatoarea celebrelor mănuşi purtate de Bernie Sanders în ziua învestirii preşedintelui Joe Biden, a anunţat că a găsit un fabricant pentru a răspunde cererii colosale după ce fotografia cu senatorul american a devenit virală pe reţelele de socializare, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am o veste nemaipomenită! Mă voi asocia cu Teddy Bear din Vermont pentru a produce mănuşile lui Bernie pentru toată lumea!", a spus Jennifer Ellis, pe contul de Twitter, precizând că o parte din câştiguri vor fi donate. 

Profesoara în vârstă de 42 de ani ducea, până acum, "o viaţă liniştită" în micul oraş din Essex Junction, în Vermont. Fan al senatorului socialist, ecologistă convinsă, ea i-a trimis o pereche de mănuşi (din lână reciclată, dublate de o ţesătură vătuită obţinută din sticle de plastic reciclate) după înfrângerea lui Sanders contra Hillary Clinton în alegerile primare democrate la prezidenţialele din 2016, pentru a-l consola. Ea ştia, printr-o cuniştinţă comună, că îi plăceau mănuşile. 

Apoi, un an mai târziu, în timp ce "Bernie" îşi încerca din nou norocul la prezidenţiale, ea a aflat că a împrumutat mănuşile cuiva care avea mâinile îngheţate. "Am fost atât de emoţionată că i-am trimis alte 10 perechi", a explicat ea. 

După 20 ianuarie, telefonul profesoarei a sunat fără întrerupere şi cutia poştală a "explodat". Şi un număr infinit de meme-uri, imagini create de utilizatori de internet au apărut pe reţelele de socializare cu senatorul. 

"Mulţi, mulţi dintre voi au căutat să cumpere o pereche din aceste superbe mănuşi. Din păcate, nu le mai fac. Dar vrea să mă asigur că veţi obţine o pereche", a explicat profesoara într-un videoclip publicat pe site-ul firmei Teddy Bear.  

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.