Leonardo DiCaprio, Laurene Powell Jobs şi Oprah Winfrey au făcut joi donaţii de milioane de dolari pentru America's Food Fund, care îi va sprijini pe cei mai afectaţi de criza sanitară provocată de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DiCaprio şi Powell Jobs, care conduc organizaţia Earth Alliance, au donat împreună 5 milioane de dolari, iar Apple, aceeaşi sumă, prin platforma GoFundMe. Oprah Winfrey a donat 1 milion de dolari, la fel şi Ford Foundation.

America's Food Fund va funcţiona împreună cu organizaţiile caritabile World Central Kitchen şi Feeding America.

„În contextul acestei crize, organizaţii ca World Central Kitchen şi Feeding America ne-au inspirat pe toţi cu angajamentul lor necondiţionat de a hrăni cei mai vulnerabili oameni strâmtoraţi. Le mulţumesc pentru mucna neobosită în linia întâi, merită tot sprijinul nostru”, a transmis DiCaprio, citat de The Hollywood Reporter.

America’s Food Fund a anunţat pe site-ul de strângere de fonduri că vrea să asigure că toată lumea va avea acces sigur la hrană în timpul pandemiei.

Cu sprijinul venit joi dimineaţă, America's Food Fund a strâns 12,29 milioane de dolari din totalul pe care şi l-a propus, de 15 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.