Campania condusă de Elton John, căruia i s-au alăturat Billie Eilish, Backstreet Boys, Lizzo, Alicia Keys, Mariah Carey, Lady Gaga şi Tim McGraw, cu scopul de a strânge bani pentru stoparea epidemiei de Covid-19 în Statele Unite şi combaterea urmărilor acesteia, a generat donaţii în valoare de 8 milioane de dolari, informeză Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artiştii au cântat live din casele lor, iar banii strânşi vor ajunge la două organizaţii dedicate americanilor care vor avea de suferit din punct de vedere economic din cauza crizei sanitare şi celor aflaţi în linia întâi în lupta cu boala provocată de coronavirus.

Evenimentul de duminică a fost găzduit de Elton John, din bucătăria lui din Los Angeles, şi a beneficiat de participarea artiştilor Billie Eilish, Backstreet Boys, Lizzo, Alicia Keys, Mariah Carey, Lady Gaga şi Tim McGraw, care au intrat în direct prin diverse platforme.

Fox a transmis show-ul de o oră, intitulat „iHeart Living Room Concert for America”, fără a difuza reclame, iar el a fost urmărit de 8,7 milioane de americani.

Pe lângă cântece, au fost relatate impresii şi poveşti personale ale unor asistente, medici, şoferi şi distribuitori de alimente.

Prin acest concert, transmis şi de iHeart Radio, ascultătorii au fost îndemnaţi să doneze pentru Feeding America şi First Responders Children’s Foundation.

Până luni seară, programul a strâns aproximativ 8 milioane de dolari.

YouTube, care a făcut de asemenea o donaţie pentru sprijinirea cauzei, va continua să difuzeze concertul caritabil până miercuri, pe canalul iHeart Radio.

La nivel global, de la depistarea coronavirusului la finalul anului trecut în China, au fost înregistrate oficial peste 787.000 de cazuri de îmbolnăvire şi 37.828 de decese. Aproximativ 165.000 de oameni au fost vindecaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.