Costume purtate de membrii grupului sud-coreean k-pop BTS în videoclipul „Dynamite” au fost vândute într-o licitaţie caritabilă pentru mai mult de 160.000 de dolari, potrivit billboard.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Costumele au fost adjudecate, duminică seară, contra sumei de 162.500 de dolari, potrivit Julien's Auctions.

Suma a fost de opt ori mai mare decât estimarea şi a fost plătită de colecţionarul de artă japonez Yusaku Maezawa şi de youtuberul Hikakin.

Un tablou pictat de Snoop Dogg, „Doggy Style 25”, a fost al doilea cel mai valoros obiect din licitaţie, fiind vândut pentru 96.000 de dolari.

Între loturile adjudecate se numără un portret al lui Chris Martin (Coldplay) semnat de Billy Morrison, un bas semnat de Nickki Sixx alături de o notă scrisă de mână de co-fondatorul Mötley Crüe, un costum şi o haină care i-au aparţinut lui Pete Townshend şi un Gibson Les Paul semnat de Joe Walsh.

Banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi organizaţiei MusiCares, care spijină artiştii şi profesionişti din comunitatea muzicală în vremuri dificile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.