Trupa americană Nada Surf a găsit o manieră de a evita interdicţia impusă de autorităţile franceze legat de adunările mai mari de 1.000 de persoane şi a decis să susţină două concerte în aceeaşi seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Franţa, manifestările la care pot participa peste 1.000 de oameni au fost interzise începând din 8 martie pentru o perioadă nedeterminată. Măsura a fost luată în încercarea de a frâna propagarea Covid-19.

Pentru a evita anularea sau amânarea concertului programat miercuri în La Gigale, artiştii americani au optat pentru o soluţie originală. Ei au decis să susţină două concerte.

Show-urile vor începe la o distanţă de două ore şi 15 minute, potrivit BFMTV. 

La Cigale are o capacitate de 1.400 de locuri, în cazul în care sunt înlăturate scaunele, şi de 950, cu locuri.

Peste 300 de săli - de teatru şi concerte - din Franţa au o capacitate de peste o mie de persoane. Între ele, La Cigale, Les Folies Bergères, L'Olympia şi Palais Garnier.

De la începutul epidemiei provocate de coronavirusul depistat la finalul anului trecut în China, în Franţa au fost raportate 1.191 de cazuri de infectare şi 21 de decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.