Cântăreţul Cornel Ilie şi chitaristul Gabi Maga, membrii trupei Vunk, au ales să facă tuturor mamelor o urare muzicală radiofonică, de 8 Martie, înconjuraţi de un grup de copii de la grădiniţa Ana Lugojana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa “Ce miracol să te am!” a fost lansată la sfârşitul anului trecut  de trupa Vunk, iar de 8 Martie single-ul s-a transformat într-o “urare cu voci de copii”, la Europa FM, pentru toate mamele.

Versurile cântecului au fost învăţate de toţi copiii şi fiecare şi-a luat în serios misiunea de a fi partener ”de scenă” ai celor doi membri ai trupei Vunk, autorii unei surprize emoţionante pentru mame. ”Faci din zgomot melodie, din secunde veşnicie, din zâmbet faci balsam, ce miracol să te am!” sunt câteva dintre versurile piesei.

”Copii suntem în fiecare zi, dar astăzi să ne amintim puţin mai mult şi că suntem copiii cuiva. La mulţi ani, miraculoaselor!”, a scris liderul trupei Vunk pe contul său de pe o reţea de socializare.

Formaţia pop-rock Vunk, înfiinţată ca Vank în 1994, este compusă din solistul Cornel Ilie, toboşarul Nicu Sârghea, Bogdan Crucianu (bas) şi Gabi Maga (chitară).  Trupa a lansat şapte albume de studio, dintre care ”Voyeur” (1999), ”În haine noi” (2002), ”Best of Vunk” (2004), ”Ca pe vremuri” (2010) şi ”Nu scapă nimeni (fără emoţii)” (2012). Trupa Vunk a obţinut premiul pentru cel mai bun album la gala Premiilor Radio România 2013. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.