Fostul stat K-pop Seungri a fost condamnat, joi, de un tribunal militar la trei ani de închisoare pentru proxenetism, au anunţat mass-media sud-coreene, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul în vârstă de 30 de ani din formaţia de băieţi Bigbang a fost găsit vinovat de nouă capete de acuzare, potrivit presei. El s-a retras din activitate când a izbucnit scandalul în 2019, apoi s-a înrolat în armată.         

Bigbang a fost una dintre cele mai populare formaţii din Coreea de Sud şi Seungri a devenit imediat un bogat om de afaceri.

Seungri, al cărui nume real este Lee Seung-hyun, a fost găsit vinovat de tranzacţii ilegale la cazinouri de lux din Las Vegas şi că a apelat la prostituate pentru persoane dispuse să investească în firma sa.                

Seungri şi-a modificat mărturia în timpul interogatoriilor Poliţiei şi la tribunal, a declarat judecătorul Hwang Min-je, estimând că nu era "credibil". 

Cântăreţul a fost condamnat să plătească şi 1,15 miliarde de woni (750.000 de euro) despăgubiri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.