Convenţia oficială a fanilor „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va avea loc în Las Vegas, în perioada 18 - 20 februarie 2022, a anunţat Warner Bros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul de trei zile dedicat celor opt sezoane ale serialului HBO va cuprinde diverse activităţi, de la discuţii cu invitaţi speciali la competiţii de cosplay şi trivia şi sesiuni de autografe.

Mai multe detalii urmează să fie anunţate.

„«Game of Thrones» este un fenomen cultural cu fani incredibili şi suntem încântaţi să îi sărbătorim cu prima convenţie oficială a fanilor”, a spus Peter van Roden, vicepreşedinte Warner Bros. Themed Entertainment.

Pe lângă noul eveniment, fanii „GOT” aşteaptă lansarea prequel-ului „House of the Dragon”, bazat pe cartea „Fire & Blood” a lui George R.R. Martin, care este programat să aibă premiera în 2022.

În serialul a cărui acţiune are loc cu 300 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones” joacă Emma D’Arcy, Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cook, Steve Toussaint, Paddy Considine, Eve Best, Fabien Frankel şi Sonoya Mizuno.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.