Contul de Instagram al chitaristului britanic Brian May a fost suspendat după ce artistul a fost reclamat de o femeie pentru încălcarea drepturilor de autor prin publicarea unei imagini fără a îi acorda credit fotografului, informează bbc.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce şi-a recăpătat accesul la cont, Brian May i-a adresat un mesaj acelei femei, Barbara, spunând că gestul ei a fost ”incredibil de neprietenos”.

May a publicat o captură de ecran cu notificarea platformei Instagram privitoare la încălcarea drepturilor de autor.

”Cât de nepoliticos! De obicei am foarte mare grijă să le acord credit fotografilor atunci când le public imaginile – dar în acest caz, până la urmă, trebuie să fi uitat. Ce gest incredibil de neprietenos din partea ta, Barbara!”, a scris Brian May.

Formaţia Queen a fost înfiinţată în 1970, la Londra. Trupa a cunoscut succesul în formula Freddie Mercury (voce, pian, chitară), Brian May (chitară, voce), John Deacon (bas) şi Roger Taylor (tobe, voce). După moartea lui Freddie Mercury, pe 24 noiembrie 1991, la vârsta de 45 de ani, din cauza SIDA, basistul John Deacon a decis să se retragă din muzică, iar Brian May şi Roger Taylor au continuat să cânte solo, dar şi sub numele Queen, cu diferiţi solişti. În perioada 2004 - 2009, vocalistul formaţiei a fost Paul Rodgers. Din 2011, formaţia britanică a început o colaborare cu solistul american Adam Lambert.

Cu 15 albume de studio, trupa Queen a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, în 2001, şi primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, în 2002. Doi ani mai târziu, Queen a fost inclusă în UK Hall of Fame. Albumele formaţiei au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de exemplare în întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.