Continuarea producţiei fantasy „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” se află în pregătire, cu Destin Daniel Cretton revenind în rolul de regizor şi scenarist, informează deadline.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cretton, care dezvoltă şi un serial Marvel pentru Disney Plus, a semnat un acord multi-anual exclusiv cu Marvel Studios şi Onyx Collective al Hulu. Noul contract îi va permite să dezvolte proiecte de televiziune atât pentru Marvel Studios la Disney Plus, cât şi cu Onyx Collective pentru Hulu şi alte platforme.

„Shang-Chi”, lansat pe 1 septembrie 2021, este în prezent filmul cu cele mai mari încasări anul acesta la nivel nord-american, cu 224,5 milioane de dolari. Este primul film Marvel cu un supererou asiatic ca protagonist. Din distribuţie fac parte Simu Liu, Michelle Yeoh, Awkwafina şi Tony Leung.

La nivel global, lungmetrajul care spune povestea unui maestru kung fu ce trebuie să lupte cu trecutul său după ce a fost atras în organizaţia Ten Rings a generat încasări de 431,9 milioane de dolari până în prezent şi se clasează pe poziţia a opta între producţiile lansate anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.