Continuarea filmului „Venom” produs de Sony a primit titlul oficial şi va fi lansată cu opt luni întârziere, în iunie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Venom: Let There Be Carnage” ar fi trebuit să fi lansat pe 2 octombrie 2020. Compania a anunţat că premiera lui în cinematografe a fost mutată pe 25 iunie 2021.

Sony a făcut mai multe modificări în programul premierelor sale, la fel ca majoritatea studiourilor, din cauza măsurilor de izolare luate de autorităţi în această perioadă.

Continuarea „Venom” este regizată de Andy Serkis, iar Tom Hardy a revenit în rolul principal. Primul film a fost un succes de box office neaşteptat, cu încasări de 855 de milioane de dolari la nivel global.

Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott şi Naomie Harris fac parte din distribuţia următorului film.

Lungmetrajul SF „Venom”, regizat de Ruben Fleicher, a fost în 2018 cel mai vizionat film în cinematografele româneşti şi a generat cele mai mari încasări - aproximativ 425.000 de spectatori şi încasări de peste 10 milioane de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.