Continuarea comediei de familie „Sonic the Hedgehog”, care a înregistrat cele mai mari încasări pentru o adaptare a unui joc video, se află în lucru, a anunţat Paramount Pictures.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorii au spus că au început dezvoltarea proiectului şi că Jeff Fowler va regiza după un scenariu scris de Pat Casey şi Josh Miller, potrivit Variety.

Nu a fost decisă distribuţia.

Neal H. Moritz, Toby Ascher şi Toru Nakahara sunt producători, în timp ce Hajime Satomi, Haruki Satomi şi Tim Miller sunt producători executivi.

Primul film, cu buget de 85 de milioane de dolari, a fost lansat în luna februarie a acestui an şi a generat încasări totale de 306,7 milioane de dolari.

În film joacă James Marsden, Jim Carrey şi Ben Schwartz, care şi-a împrumutat vocea ariciului albastru. Sonic face echipă cu şeriful local (James Marsden) pentru a-l învinge pe răufăcătorul doctor Robotnik (Jim Carrey).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.