Festivalul Neversea, care se va desfăşura între 5 şi 8 iulie, va avea loc şi în acest an tot pe plaja Modern din Constanţa, perimetrul evenimentului având peste 110.000 de metri pătraţi, au anunţat, luni, organizatorii. Pe scena festivalului vor mai urca trupa Vama şi Aloe Blacc, cel care a dat voce piesei “Wake me up”, care l-a consacrat pe DJ-ul Avicii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, cel mai mare festival de pe plajă din Europa, Neversea va fi găzduit de plaja Modern, accesul principal urmând să fie realizat dinspre portul Tomis. Perimetrul festivalului are în acest an peste 110.000 metri pătraţi, o suprafaţă mai mare decat la ediţia din 2017.

“În acest an scena principală a festivalului Neversea este una şi mai impresionantă, dar şi cea mai mare ca suprafaţă, construită pe litoralul românesc. Pentru a le oferi câtor mai mulţi fani ai festivalului experienţa unică a răsăritului din faţa mainstage-ului, în acest an zona respectivă a crescut la peste 12.000 de metri pătraţi”, au precizat organizatorii.

Printre artiştii care vor urca pe scena festivalului se află Aloe Blacc şi Vama.

Aloe Blacc sau Egbert Nathaniel Dawkins al III-lea este un artist şi producător de muzică american, dar şi un actor, om de afaceri şi filantrop. Este cunoscut şi pentru hiturile “I need a dollar” şi “The Man”. Cu piesa “Wake me up”, Aloe Blacc şi dj-ul Avicii au cucerit numărul 1 în topurile din peste 22 de ţări de pe glob.

După show-ul de la festivalul Untold în 2017, trupa Vama vine pe 8 iulie la malul Mării Negre la Neversea. Formaţia va interpretat piese de pe albumul “Better”, realizat în limba engleză, dar şi melodii consacrate precum “Nu am chef azi”, “Perfect fără tine” şi multe alte hituri.

Preţul abonamentelor pentru cele patru zile de festival este de 449 de lei plus taxe în prezent, urmând ca preţul final să fie de 550 de lei plus taxe, acestea putând fi cumpărate de pe siteul evenimentului. De asemenea, sunt  disponibile şi abonamente VIP la preţul de 900 de lei plus taxe.

Totodată, pot achiziţionat şi bilete de o zi. Astfel, pentru zilele de joi şi vineri fanii festivalului pot cumpăra biletele de o zi la preţul promoţional de 225 de lei plus taxe. Preţul final al acestora va fi de 250 de lei plus taxe.

Pentru zilele de sâmbătă şi duminică, preţul biletului este de 250 de lei plus taxe, preţul final al acestuia fiind de 275 de lei plus taxe.

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 5-8 iulie, la Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.