Concerte cu Phoenix, Fanfara 10 Prăjini, Maria Dragomiroiu, Gheorghe Turda sau Irina Loghin, dar şi concursuri de curăţat ceapa sau de scobit dovleci vor avea loc la “Sărbătoarea Recoltei şi Vinului Dobrogean” care se desfăşoară în perioada 23 septembrie – 2 octombrie în Constanţa, manifestarea fiind anunţată de preşedintele CJ în timpul unei conferinţe ţinute într-un autobuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marius Horia Ţuţuianu a susţinut, vineri după amiază, o conferinţă de presă într-un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanţa, care a făcut o cursă specială între sediul Consiliului Judeţean (CJ) - Pavilionul Expoziţional şi retur pentru a promova într-un mod inedit “Sărbătoarea Recoltei şi Vinului Dobrogean”.

“Ştiu că s-ar putea să vi se pară ciudat că ţinem această conferinţă într-un autobuz, dar vreau să facem această plimbare cu autobuzul întrucât de azi începe promovarea <<Sărbătorii Recoltei şi Vinului Dobrogean>>. După cum ştiţi, acest eveniment este unul cu tradiţie în judeţul Constanţa, suntem la a noua ediţie. Acum va fi o altă abordare”, a afirmat preşedintele CJ Constanţa.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a explicat că la manifestare sunt aşteptaţi peste 200 de producători, urmând ca aibă loc şi diverse concursuri sau evenimente pentru copii.

“Pe lângă o piaţă de produse agricole, avem peste 200 de producători anul acesta, ştiu că nu a fost un an grozav, dar ne aşteptăm să vină cât mai mulţi producători, vor fi multe concursuri, multe evenimente noi, concursuri de depănuşat, concursuri de curăţat ceapa, concursuri de scobit dovleci. Ne-am aplecat anul acesta şi asupra copiilor. Vor fi foarte multe evenimente pentru copii, de la teatru de păpuşi, de la ateliere de creaţie”, a precizat Marius Horia Ţuţuianu.

De asemenea, preşedintele CJ Constanţa a mai spus că şi programul artistic a suferit modificări faţă de anii trecuţi, atunci când existau doar programe folclorice.

Astfel, pe data de 23 septembrie, va avea loc un concert Phoenix, urmat de un spectacol laser, iar pe parcursul evenimentului vor mai susţine recitaluri, printre alţii, Maria Dragomiroiu, Petrică Mîţu Stoian, Alb Negru, Haiducii, Fanfara 10 Prăjini, Constantin Enceanu, Gheorghe Turda, Bere Gratis, Irina Loghin.

Mariu Horia Ţuţuianu a mai spus că bugetul pentru acest eveniment este de 480 de mii de lei.

“Sărbătoarea Recoltei şi Vinului Dobrogean” se desfăşoară în perioada 23 septembrie – 2 octombrie, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.