Anda Adam, Cargo şi Voltaj vor cânta de Revelion în Piaţa Ovidiu din Constanţa, evenimentul, care va include un foc de artificii şi un show de lasere şi care a fost organizat de Asociaţia “Descoperă Constanţa” împreună cu Primăria, costând 110.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asociaţia“Descoperă Constanţa” a anunţat luni, printr-un comunicat, că Voltaj, Cargo şi Anda Adam sunt principalii artişti care vor cânta la petrecerea organizată de Revelion în Piaţa Ovidiu din municipiul Constanţa. 

"Constanţa merită muzică bună şi artişti de top. Atunci când am ales trupele şi artiştii cu care vom lucra, ne-am gândit să mergem pe toate genurile posibile – Rock, Pop-rock şi Dance. Sunt convins că Revelionul 2017 va fi unul pentru toate gusturile. Am fost parteneri şi în Revelionul de anul trecut de la Constanţa la care au venit peste 10.000 oameni. De asemenea, am organizat evenimentele mari ale verii din Piaţa Ovidiu şi succesul lor ne-a motivat să revenim cu tot ce e mai bun la început de 2017", a declarat Victor Maxim, preşedintele Asociaţiei “Descoperă Constanţa”.

Petrecerea începe pe 31 decembrie, după ora 18:00, atunci când constănţenii sunt invitaţi la un warm-up cu DJ în Piaţa Ovidiu. Artiştii de renume naţional urcă pe scenă după ora 22:00.

Atmosfera va fi întreţinută de prezentatorii Răzvan Petre (vocea matinalului de la Bucureşti FM) şi actorul Dan Cojocaru, precum şi de cabaretul Unique condus de Mirela Pană.

Spectacolul va dura cel puţin trei ore şi va culmina cu un foc de artificii dublat de un show de lasere, petrecerea încheindu-se în jurul orei 1.00 a zilei.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia “Descoperă Constanţa” împreună cu Primăria municipiului Constanţa şi a costat 110.000 de euro, dintre care 20.000 sunt plătiţi de asociaţie.

La Revelionul organizat anul trecut în Piaţa Ovidiu au cântat Antonia, Guess Who, Vunk, Maria Radu şi Glance. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.