Concertul trupei americane Slayer, care va cânta pe 10 iulie la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul Metalhead Meeting 2019, va începe la ora 20.30, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carthagods şi Methedras vor urca pe scenă în deschidere.

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 18.00 iar concertele încep la ora 18.30. Concertele au loc în aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe teren, accesul se face pe la porţile de jos, din parc, ale Arenelor Romane.

Este interzis accesul cu: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); umbrele; aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; animale de companie; persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii nu vor stoca şi nu vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului. 

La intrare, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Methedras vor cânta între orele 18.30 - 19.00, Carthagods - 19.20 - 20.00, iar Slayer - 20.30 - 22.00. 

Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi rupta şi daca doresc să intre din nou, vor fi nevoiţi să-şi cumpere alte bilete.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro. 

Biletele au următoarele preţuri: South of Heaven (pe teren, fără loc, în faţa scenei) - 300 de lei în presale şi 330 de lei la intrare + taxe 10 lei; Premium (cu loc) - 260 de lei în presale şi 280 la intrare + taxe 10 lei; Acces General (cu loc) - 210 lei în presale şi 230 lei la intrare + taxe 10 lei; Acces General - 190 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.