Concertul pe care grupul australian The Cat Empire îl va susţine miercuri la Arenele Romane din Bucureşti va începe de la ora 21.30, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va avea loc în cort încălzit, iar accesul va fi permis după ora 20.00. În deschiderea concertului va mixa DJ Jumps.

Accesul copiilor cu vârste sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă ei sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie).

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Zona de concert are o singură zonă de acces şi cinci ieşiri de siguranţă marcate ca atare. 

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţuri de 105 şi 135 de lei, până pe 31 octombrie. În ziua concertului, ele vor costa 120 şi 150 de lei.

Formaţia The Cat Empire a fost înfiinţată în 1999, la Melbourne, şi a debutat în 2003, cu albumul omonim. Grupul s-a făcut remarcat cu piese ca „The Lost Song”, „Two Shoes” şi „So Many Nights”. The Cat Empire este formată din Ollie McGill (clape), Ryan Monro (Bas), Felix Riebl (voce), Harry James Angus (trompetă), Will Hull-Brown (tobe) şi Jamshid "DJ Jumps" Khadiwhala (turntable). Cel de-al şaptelea material de studio al grupului, „Rising With The Sun", a fost lansat în 2016.

Cel mai recent, trupa a concerta la Bucureşti la Shine Festival.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.