Concertul pe care trupa britanică Status Quo îl avea programat pe 26 august la Bucureşti a fost anulat, iar banii plătiţi pentru bilete vor fi returnaţi integral, au anunţat organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mesajul publicat de Metalhead şi BestMusic pe Facebook se arată: „Trupa a decis să îşi modifice programul de turneu, aşa că, din păcate, nu vor mai putea ajunge la Bucureşti. Sumele plătite de fani pe bilete vor fi returnate integral în cel mai scurt timp”.

Pentru biletele cumpărate cu plata prin card, rambursarea sumei va fi efectuată automat în contul din care s-a făcut plata iniţială în termen de maxim 14 zile lucrătoare. Pentru biletele achiziţionate cu plata prin Orange sau Vodafone, rambursarea sumei va fi făcută din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare. Pentru cele achiziţionate cu plata ramburs (livrare prin curier) sau din punctele fizice a fost trimisă o informare prin e-mail pentru detalii.

Status Quo, care a mai concertat la Bucureşti în 2012, urma să cânte la Arenele Romane. Pentru deschidere au fost anunţaţi Trupa Compact şi Cristi Minculescu, Valter & Boro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.